Pages

Google+ Followers

Klik kat bawah ni, tawaran Menarik Tertarik Da Bomb!!!

About Me

My Photo
Putrajaya, Malaysia
Welcome To My Blog. Just call me Rin. I am Part-Time Bakers. Bercita-cita menjadi usahawan berjaya dan menjadi isteri kepada seorang lelaki yang mencintai diriku sepenuh hati. Blog ini hanya sebahagian kisah hidupku untuk dikongsi bersama dan menceritakan aktiviti harian diriku. "HAPPY READING"

Photo's of Me

Photo's of Me

Wednesday, June 12, 2013

Tate By D.E.A (Danish Empire Association)

UPDATE: THIS ITEM IS OUT OF STOCK

Assalamualaikum...uish...lama giler kot tak update blog ni. Pastu update pulak dengan tajuk yang tak disangka-sangka....wasehmenn... Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) ataupun lebih dikenali sebagai Tate by Nora.....fenomena dah sekarang ni dengan bedak sejuk ni...eh, bukan semata-mata bedak sejuk je tau, tapi boleh jadi masker, boleh jadi foundation...hebat tak hebat tu... tapi stok sangat-sangat limited... Oopsss!! sorry, out of topic untuk post kali ini. Bukannya apa, benda baik, kena la share dengan semua orang yang nak cantik dan ia sangat value for money. Lagipun, Nora Danish pakai jugak bedak ni, so apa yang kita kena nak was-was keberkesanannya.

Actually, bedak Tate ni asal dari Myanmar. Yelar, mak Nora Danish ni kan orang sana, so why not, dia gunakan apa yang terbaik dari negara jiran tersebut. Ok, nak citer sikit apa sebenarnya Bedak Tate By D.E.A (Danish Emphire Association).....




Bedak Tate by D.E.A diperbuat daripada kayu tanaka yang sangat berkesan untuk:

  • Kecutkan jerawat
  • Haluskan kulit
  • Cerahkan kulit
  • Hilangkan jeragat
  • Lembutkan kulit
  • Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
  • Pelindung cahaya matahari
  • Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
  • Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation
Cara guna:
i) Untuk dijadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata-rata ke muka guna tangan atau span muka.
ii) Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dengan jari dan sapukan ke muka. Lepas 30 minit boleh cuci atau nak pakai sepanjang malam pun boleh....siap boleh borak-borak lagi masa sapu, muka tak kedut macam pakai masker biasa tu...


So, camne, ada yang berminat? Nak tahu tak? Uhuk..uhuk...batuk jap...nak bagitau harga ni...
Harga RM20 tak termasuk postage...tapi SEKARANG TAKDE STOK....kalau nak borong, boleh...minimum 10 bekas...harga? msg/wassup Rin 0196756965...

** TATE takde stok, tapi BEDAK TANAKA ORIGINALLY FROM MYANMAR ada untuk diborong...mohon msg/wassup Rin untuk mengetahui lebih lanjut.... :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fish